IMG_20151222_234007

La Bombolla BonAura


La Bombolla BonAura, és aquell espai, aquell instant en el que no hi ha res més, jo en tot el meu  ser, jo amb el meu cos, amb la meva ànima,amb emocions, amb la ment neta…sense sorolls, sense entrebancs, sense presses, jo amb mi mateixa, escoltant-me, respectant-me, estimant-me, cuidant-me i mimant-me.

BonAura va amb mi a tot arreu, forma part de la meva vida, és la meva filosofia i un projecte pensat per acollir a tothom qui vulgui a entrar en la bombolla màgica de la positivitat, de la tranquil·litat, de la felicitat i de l’amor, perquè tot des de BonAura es fa amb Amor.

Si vols regalar la bombolla BonAura no dubtis en contactar amb nosaltres i no t’oblidis d’escriure-ho a la carta dels Reis Mags!!!

Clica aquí per veure més imatges de la nostra súper bombolla!

https://www.facebook.com/BonAura.terapies.naturals/posts/1663799950568078

Aquestes Festes regala la Bombolla BonAura!!! 

🙂

Des de la nostra Bombolla us desitgem Bon Nadal i Bones Festes!!!

Deja un comentario