Fotor_144950106159225 - copia

LLISTA DE REIS: LA CISTELLETA BONAURA DEL NADÓ

La millor manera de cuidar-los i mimar-los és cuidant d’ells per dins i per fora. I per això des de BonAura hem pensat que aquesta cistelleta és l’ideal pels teus fills, per regalar als teus nebots o per a la teva amiga que ha tingut un bebè i li vols fer un detall que de ben segur,agrairà..

Es tracta d’una cistelleta amb productes completament naturals i biològics, doncs com ja sabeu la nostra filosofia és utilitzar el que ens dóna la natura amb la mínima manipulació i introducció de químics possible. En la mini cistella tot està fet de manera artesana i respectant el medi ambient, a més a més les capsetes que contenen els cosmètics estan fetes a mà per una entitat de proximitat que treballa i col·labora per a la inserció social i laboral de totes les persones .

De què consta la Cistelleta del Nadó?

Fotor_144950088450887

  • Trobareu unes tovalloletes de camamilla i calèndula d’agricultura ecològica genials per netejar les zones intimes dels petits prevenint les irritacions, acariciant la seva pell, hidratant-la, netejant-la i protegint-la de manera dolça i suau.

  • Quantes vegades els vostres fills o filles es fan mal i venen als vostres braços buscant que els “cureu”? Doncs amb l’ajuda de “l’alcohol de cop” i un petonet amb molt d’amor ja veureu com el “iai iai” es cura ràpid. Gràcies a l’àrnica i a la seva acció antiinflamatòria que calma, els cops, caigudes I dolors musculars.

  • A la cistelleta trobareu un sobre on hi ha un xec regal personalitzat per una sessió de massatge infantil “Dolços Somnis” on a part de tranquil·litzar al bebè amb un massatge relaxant amb olis biològics 100% ensenyarem als papis com fer-lo per a que practiquin a casa.

Fotor_144950043094763Fotor_144950053358089

La Cistelleta del Nadó val 28€ i la pots comprar escrivint un mail a terapies@bonaura.es o
vé al nostre facebook https://www.facebook.com/BonAura.terapies.naturals/

Fotor_144950099603878

A més pots participar en el sorteig d’una Cistelleta del Nadó seguint aquests senzills passos:

  1. Seguir-nos al Instagram i al Facebook
  2. Etiquetar-te dins la nostra pagina de facebook al post que dur el títol “LLISTA DE REIS: LA CISTELLETA BONAURA DEL NADÓ”
  3. I dir-nos en 1 paraula que ha significat ser mare per a tu. (només una paraula ehhh???jiji)

Farem un sorteig amb totes les persones etiquetades el proper dia 23 de Desembre, així que per a tu els Reis passaran abans, vinga apunta’t!

Deja un comentario