Sobre Mi

Sóc diplomada en Turisme per la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi-Universitat Ramon Llull, he treballat durant més de 7 anys organitzant esdeveniments tant per hotels com per càtering, rodejada de sofisticació i celebracions que no m’omplien malgrat permetre’m viure còmodament i bé.

Em mancava alguna cosa, tenia un buit intern que va provocar que ho abandonés tot per buscar la meva veritable essència. BonAura. A partir d’aquí em vaig formar com a Quiromassatgista, vaig experimentar els diferents nivells de Reiki fins arribar al mestratge en Reiki, tot i que mestres som tots uns dels altres. Tots hem d’aprendre de tots.

Sóc graduada en teràpies hol·lístiques, monitora de relaxació, alliberació d’estrès i meditació i facilitadora de Chakradance®.

Quan era petita el meu pare em va regalar un llibre en el que un petit, baixet i savi japonès amb una barba blanca i molt llarga ajudava a un jove home a trobar la seva felicitat.

Recordo que en acabar el llibre li vaig dir al meu pare que jo també volia trobar aquell petit, baixet i savi japonès i ell em va dir que segur que algun dia el trobaria. Un parell d’anys després jo seguia buscant-lo però no el trobava, quan apareixeria?

Fins que un bon dia… ho vaig comprendre!

Vull donar les gràcies als meus pares que sé que han sigut els meus guies en aquesta vida, i també a tots i cada un dels “petits i baixets savis japonesos” que s’han creuat en la meva vida “CAUSALMENT”.

Gràcies a tots vosaltres he après i segueixo aprenent en aquesta gran experiència que és la vida.

Namasté, Gassho,

Salut i benediccions.

Cristina Olivares