Teràpies Corporals

Des de BonAura aconsellem una tècnica o una altra per mantenir l’estat de salut i una bona forma física.  Els olis que utilitzem han sigut elaborats mitjançant tècniques de spagiria i contenen en maceració les gemmes corresponents a la seva finalitat terapèutica.

Quiromassatge

El quiromassatge és  un tipus de massatge realitzat amb les mans amb l’objectiu de produir un efecte de benestar físic i psicològic.

bonaura terapies naturals (6)

Reflexologia Podal

La reflexologia podal és un sistema manual que a través d’uns tocs i pressions digitals a la zona plantar o palmar del peu es produeix un efecte reflex en la zona o òrgan del cos corresponent.

Massatge anticel·lulític

El massatge anticel·lulític es realitza mitjançant l’aplicació de diferents olis essencials amb tècniques manuals específiques que ajuden a la millora de la pell i la circulació mobilitzant el teixit adipós.

Drenatge Limfàtic Manual

El drenatge limfàtic manual (DLM) és una tècnica on s’utilitzen les mans de manera lenta, suau i superficial mitjançant la qual es realitza l’activació del sistema limfàtic que permet la mobilització i eliminació de toxines.

Massatge facial Kobido

Prové de la medicina tradicional japonesa i ajuda a reduir l’impacte del procés d’envelliment i reparar el teixit facial, a través de tècniques de massatge estimulem els nervis facials arribant a les cèl·lules de la pell; beneficiant i augmentant la circulació sanguínia, distribuint els nutrients i eliminant les toxines i impureses.

bonaura terapies naturals (7)

Massatge Relaxant

Aconseguim alliberar gran part de les tensions acumulades en el dia a dia, reduïm l’estrès, relaxem cos i ment i millorem la qualitat del son gràcies al massatge suau i l’aromateràpia utilitzada, gaudint de les sensacions i de les carícies.

Bonaura Auriculopuntura

Auriculopuntura

L’auriculopuntura és una pràctica terapèutica amb més de 2.000 anys d’antiguitat i el seu origen més conegut prové de la medicina tradicional xinesa, vinculada a l’acupuntura. Tot i això, s’han trobat dades que confirmen que en l’antic Egipte, Grècia, Roma i l’antiga Pèrsia ja s’utilitzava.

Massatge Infantil

És tan important el contacte amb els nens! El contacte amb tacte, la pell amb pell, transmetre el que els hi volem dir a través de les carícies… A BonAura fem massatge infantil basat en tècniques de tradició mil·lenària hindú passades de mares a filles.